english español deutsch français Pycckuй Netherlands Svenska Norsk facebook Google Plus twitter Pinterest Youtube Contact Hansa Realty

Luksus frontlinjen strand penthouse

Luxury Tvåvånings takvåning for sale in Estepona Playa, Estepona - Ref 4005650

Sydvendt med panoramautsikt og spektakulær utsikt til hagen og sjøen, svømmebasseng og privat heis, terrasser i begge etasjer og solarium, 5 suiter med garderobe. Det har også gjestetoalett, studere, terrasser i soverom og på kjøkken og romslig stue.
Dette komplekset er presentert som en udiskutabel uttrykk for eksklusivitet. En luksus alternativ på høyeste standard av kvalitet, sikkerhet og tjenester.
Dette paradis på Costa del Sol består av 85 leiligheter i syv bygninger av neoklassisk design med meandrerende hager, fontener, og gangveier som du kan nyte i dette hjørnet av Middelhavet kysten.
For mer informasjon om de andre leilighetene i denne utviklingen ta kontakt med vårt kontor

3.500.000 €
Sovrum: 5 Byggt: 586 m²
Badrum: 5 Tomt: N/A
EPC: Skriv ut PDF

Extra kostnader som debiteras köparen är: MOMS eller egendoms överföringsskatt på den beskattningsbara basen enligt lagen i Andalusien, kostnader av den offentliga fastighetsregistreringen och notarius publicus. En officiell beskrivning av denna egendom i överensstämmelse med förordningen 218/11 oktober 2005 står till er disposition i vårt HANSA REALTY kontor där fastigheten är förtecknad. Info Tel. +34 952 900 077

V:P

Request more details

Kontakta oss

 
Senaste Fastighetsnyheter
 

SAN PEDRO ÁLCANTARA—MARBELLA'S RISING DISTRICT

HELPING YOU TO FIND THE PERFECT COSTA DEL SOL RENTAL HOME

Getting ready for a Sotogrande summer

MARBELLA’S FRONTLINE BEACH PROPERTIES