facebook Google Plus twitter Pinterest Youtube english español deutsch français Pycckuй Netherlands Svenska Norsk Contact Hansa Realty

DE TIJD IS RIJP OM TE IVERSTERN IN PROPERTIES IN MARBELLA

Met de opkomende prijs tijgende prijs van de woningen op de opkomst en verkoopcijfers ook, het is duidelijk dat een herstel van de Spaanse vastgoedmarkt is in volle gang.Hansa Real Estate Marbella

De meest recente cijfers van de Spaanse Kadaster College blijkt dat in het tweede kwartaal van 2015, de gemiddelde huizenprijzen in Spanje steeg 5,1 procent jaar-op-jaar en de omzet steeg met 11 procent tot 87.187 in dezelfde periode.

Andalusië, onder leiding van hotspots zoals Marbella en andere Costa del Sol badplaatsen, toonde de weg, met 17.751 woningen verkocht, gevolgd door Cataluña (13.228) en de regio Valencia (12.760). Het bovenstaande heeft geleid tot toenemende optimisme onder professionals uit de industrie en de prognoses van de commentatoren, zoals Standard & Poor’s (S & P) de analisten dat een duurzame opleving van de Spaanse vastgoedmarkt is begonnen.

Onroerend goed koopjes aan de Costa del Sol

Zoals de nationale vastgoedsector bevestigt haar herstel, zodat de vastgoedmarkt aan de Costa del Sol is het consolideren van de sterke groei die voor het eerst wortel schoot in 2013. We hebben besloten om te kijken naar enkele van de factoren die maken nu het juiste moment om een ​​huis te kopen op de Costa del Sol.

  1. koopjes te doen: Ondanks het herstel in de markt die bijzonder duidelijk is geweest in de afgelopen twee tot drie jaar in de luxe vastgoedsector in Marbella, prijzen zijn nog steeds ver onder de piek van 2007.
  1. Beschikbaarheid van Financiën: Met de banken nu een veel steviger voet, betaalbare hypotheken op een historisch lage rente zijn veel meer steeds op grote schaal toegankelijk.
  1. Booming toeristische sector: Met een record aantal mensen een bezoek aan Spanje, in het vooruitzicht van de huurinkomsten van een tweede huis in de populaire gebieden zoals de Costa del Sol is een belangrijke factor bij het maken van onroerend goed in de regio aantrekkelijker te maken. Dit leidt tot …
  1. Investment potentieel: met lage prestaties op de aandelenmarkten en de lage rente op deposito fondsen, het vooruitzicht van een huuropbrengst van circa 3,5 procent op onroerend goed, plus vermogenswinst is een verleidelijk reden om vastgoed te kopen in Marbella en de andere Costa del Sol steden.
  1. Locatie: De regio profiteert van het beste klimaat in Europa, maar is binnen handbereik van de Noord-Europese landen. De frequente vluchten naar Malaga-Costa del Sol van de belangrijkste markten, zoals Duitsland, Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland en België maken een weekendje weg in een Marbella tweede huis een haalbare optie. Hetzelfde kan niet gezegd worden voor bestemmingen zoals Dubai.Hansa Real Estate Marbella

Toe te voegen in andere traditionele bezienswaardigheden van de streek, van de gastronomie en cultuur aan sportfaciliteiten en gezondheidszorg, en het is duidelijk dat het bezit van een villa of appartement in Marbella altijd een aantrekkelijk vooruitzicht-en een gezonde investering op lange termijn zal zijn.

Hansa Realty heeft een fijne selectie van villa’s en appartementen te koop in Marbella en de omliggende gebieden die goede investering potentieel bieden. Neem dan contact met ons op met uw wensen als u op zoek bent naar een kwaliteit thuis in het gebied.

 
 

Published in @nl, Hansa property for sale, Hansa Real Estate Marbella, Property for sale in Marbella |

 
 

Search

Archives

 

Finest Real Estate Costa del Sol Magazine

Finest Real Estate Costa del Sol

Bekijk de laatste editie van ons Finest Real Estate Costa del Sol Magazine met een ongeëvenaarde selectie van hoge kwaliteitseigendommen aan de Costa del Sol.

Lees meer

Subscribe