facebook Google Plus twitter Pinterest Youtube english español deutsch français Pycckuй Netherlands Svenska Norsk Contact Hansa Realty

COSTA DEL SOL PENTHOUSES BIEDEN EEN ¨HOLLYWOOD LIFESTYLE¨

De vermelding van het woord ‘penthouse’ heeft een lange tijd beelden opgeroepen van filmsterren en zakenlieden met een glaasje champagne terwijl zij genieten van een prachtig vrij uitzicht, badend in luxe.

penthouse, hansa realtyEen synoniem voor een welvarende levensstijl in een weelderige apartament die veiligheid, vrede en rust biedt, de bovenste verdieping woning is altijd de meest gewilde woning geweest in de Costa del Sol.

De redenen waarom mensen een penthouse kopen aan de Costa del Sol zijn onder andere het feit dat er niet bij u naar binnen word gekeken, velen hebben grote terrassen en zijn ruim, vaak is er toegang tot de gehele boven verdieping, en er zijn geen luidruchtige boven buren.

Eerste klas voorzieningen in Costa del Sol penthouses

Met andere woorden, ze bieden de voordelen van wonen in een villa, maar met alle voordelen van het wonen in een gemeenschap, waaronder, in veel gevallen, eerste klas voorzieningen verzorgd voor u met een minimum aan gedoe.

Terwijl de villa’s regelmatig onderhoud vereisen, bijvoorbeeld de buitenkant schilderen, daken tegen het weer beschermen, tuinen trimmen en netjes houden en de zwembaden schoon houden, zij die in penthouses wonen kunnen dergelijke kwesties over laten aan het management team, terwijl u gewoon kan genieten van een uitgebreid scala aan faciliteiten.

Bij veel van de up-market appartementen complexen aan de Costa del Sol zijn de faciliteiten indrukwekkend, gelijk of beter dan de meest luxueuze villa’s. Tennisbanen, grote zwembaden, aangelegde tuinen, jacuzzi’s, sportscholen, kuuroorden, conciërge en 24-uurs beveiliging worden vaak opgenomen binnen de gemeenschap.

Zeezicht appartementen te koop aan de Costa del Sol

Neem deze diensten en het gemak van de central locatie, samen met een panoramisch uitzicht op zee en de bergen, en dan worden het zeer wenselijk woningen die hun waarden behouden en een uitstekende investering zijn.

sea views, hansa realtyEnkele van de meest gewilde luxe penthouses zijn te vinden bij Marbella, Golden Mile. Met de luxe beach clubs van Marbella Club en Puente Romano Hotels binnen loopafstand, maar ook dichtbij het strand, de winkels en restaurants, ze bieden het beste van het stad´s leven in privacy en afzondering.

Hansa Realty heeft een selectie van penthouses in alle gebieden van Marbella en de omliggende districten, de mogelijkheid om de mondaine Marbella Lifestyle te leven in een stijlvolle en elegante omgeving.

 
 

Published in @nl, Costa del Sol onroerend goed nieuws, Rond Marbella, Zones Costa del Sol |

 
 

Search

Archives

 

Finest Real Estate Costa del Sol Magazine

Finest Real Estate Costa del Sol

Bekijk de laatste editie van ons Finest Real Estate Costa del Sol Magazine met een ongeëvenaarde selectie van hoge kwaliteitseigendommen aan de Costa del Sol.

Lees meer

Subscribe